DBC Klinikka
main_tunnista_oireesi

DBC Klinikka Juankoski

Juankoskentie 9

73500 JUANKOSKI

 

Ajanvaraukset 029 123 7000

Klinikkapuhelin 029 123 7240

 

Klinikkavastaava:

Timo Alava

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

 

 

 

 

Dbc-klinikka on keskittynyt tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Tarjoamme yksilöfysioterpiaa, ryhmäohjausta (pienryhmät, selkä- ja niskaklinikkaryhmät, harjoitusklinikkaryhmät) ja työfysioterapiapalveluja. Fysioterapiassa toteutamme aktiivista hoitolinjaa eli jo hoitojakoson alkuvaiheessa ja etenkin akuutin kivun hellittäessä lisäämme harjoittelua. Klinikalla on terveysliikuntasali, jossa meillä on hyvät harjoitusolosuhteet. Fysioterapiassa käytämme vankkaan käytännön kokemukseen ja näyttöön perustuvia hoitomuotoja.

Omatoimisen liikkumisen jatkaminen varmistaa pitkäaikaiset hoitotulokset. Ohjattua harjoittelua on mahdollista jatkaa edulliseen hintaan hoitosarjan jälkeisessä harjoitusklinikassa sekä DBC Terveysliikuntasalilla. Terveysliikuntasalin käyttöoikeudesta voit tiedustella fysioterapeuteiltamme. Terveysliikuntasali on käytettävissä ma-su klo 6.00-22.00. Henkilökohtaiset käyttöoikeudet 1kk 40€ ja 12kk alk. 249€. Yrityskäyttöoikeuksista teemme erillisen tarjouksen.  

AJANKOHATISTA: 

Fysioterapia Juankosken klinikalla vain 29€ / käynti. Tarjous voimassa 5, 10 ja 15 kerran fysiopaketeissa 31.12.2015 saakka.

Fysioterapiaan vaikka ilman lähetettä! 

DBC Klinikan fysiopaketit. Fysioterapiaan vaikka ilman lääkärin lähetettä

Lunasta paketti itsellesi tai lahjoita hyvää oloa ystavällesi.

'

FYSIO 5   145

FYSIO 10 290

FYSIO 15 435

 

PALVELUMME:

- Yksilöllinen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia ja kuntoutus

- Jatkoharjoittelu DBC-salilla harjoitusklinikassa tai omatoimisesti Terveysliikuntasalilla

- Fysioterapiaryhmät: Selkäklinikka, Niskaklinikka, Harjoitusklinikka

- Manuaalinen terapia

- Lymfaterapia sekä manuaalisesti että Lympha Touch laitteella

- Työfysioterapia

- Liikuntaryhmiä yritysten tiloissa tai DBC Klinikan piensalissa sopimuksen mukaan

- Vaikeavammaisten kuntoutus 

 

Aukioloajat

ma-ke 8-17

to 8-18

pe 8-15

DBC Klinikka Juankoskella on noin 100 m2 kuntosali ja lisäksi noin 80 m2 avoin liikuntatila ryhmiä varten. Ryhmään voidaan ottaa 8 – 14 henkeä kerrallaan.


FYSIOTERAPEUTIT:

Timo Alava - työfysioterapeutti,urheilufysioterapeutti,lymfaterapeutti

Lassi Romo - fysioterapeutti

 

UUTISET


 • Fysioterapeutiksi Joensuuhun? - 11.11.15

  Etsimme itsenäiseen työskentelyyn tottunutta, huumorintajuista ja ulospäinsuuntautunutta FYSIOTERAPEUTTIA, jolla on myös vahvat manuaaliset taidot ja TULE-osaaminen.

   

  Työporukkamme on kiva, kannustava ja nuorekas. Sinulle on tarjolla kokopäivätyö, jonka pystyt aloittamaan halutessasi vaikka heti.

   

  Tieduisteluihin vastaa klinikkavastaava, työfysioterapeutti Heli Turunen, heli.turunen(at)dbcklinikka.fi

  Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi myös s-postilla Helille.

   


  Lue kaikki >>
 • Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemia - 09.11.15

  Etelä-Pohjanmaan Urheiluakatemia on solminut yhteistyösopimuksen fysioterapiapalveluista Seinäjoen DBC Klinikan kanssa. Etelä-Pohjanmaan Urheiluakatemia organisoi fysioterapian ja terveydenhuollon asiantuntijapalveluita urheilijoidensa käyttöön eri palveluntuottajien avulla. Monipuolisen osaajaverkoston avulla akatemia pyrkii kehittämään osaamista, johon tavoitteellisesti työskentelevät urheilijat ja valmentajat voisivat tukeutua omassa valmentautumisessaan. 

  ”DBC klinikan ammattilaisilla on paljon tunnustettua osaamista ja kokemusta urheilufysioterapian alalla sekä vahva halu työskennellä urheilun parissa. Tämä on hyvä lisä kokonaisuuteemme.” kertoo urheiluakatemian valmennuspäällikkö Teemu Rauhala.

  ”Olemme hoitaneet DBC konseptilla tuki- ja liikuntaelinongelmia jo 90-luvulta saakka. Suomalaisten kehittämää aktiiviseen fysioterapiaan perustuvaa hoitokonseptia on viety jo yli 20 maahan. DBC Urheiluklinikan tuotteistaminen ja lanseeraus oli luonnollinen jatko tälle toiminnalle. Yritysten ja työterveyden kanssa on jo vuosia keskitytty oikea-aikaiseen tule-ongelmiin tarttumiseen varhaisen ohjauksen keinoin. Tämä sama ajatus halutaan nyt liittää osaksi urheilijoiden ja aktiiviliikkujien palvelua. Ennaltaehkäisevän harjoittelun tavoitteena on enemmän terveitä harjoituspäiviä.” kertoo DBC:n emoyhtiön DBC Internationalin toimitusjohtaja seinäjokelainen Ali Laitasaari. 

  Lisätietoja:

  Teemu Rauhala p. 044 0628 469, teemu.rauhala(at)kuortane.com

  Ali Laitasaari p. 050 3000 533, ali.laitasaari(at)dbc.fi


  Lue kaikki >>
 • Jyväskylässä uudet tilat - 29.09.15

  Jyväskylän Fysioterapia DBC palvelee nyt 1.10.2015 alkaen uusissa tiloissa kadun toisella puolella. Uusi osoite on siis Väinönkatu 30. Tervetuloa uudistuneelle klinikalle.

  Jyväskylän ajanvaraus ja asiakaspalvelu palvelee puhelimitse numerossa 010 231 0210.


  Lue kaikki >>
 • Pilatesta Kaivopihalla - 12.08.15

  DBC Klinikka Kaivopiha, Helsinki.

   

  Haluatko aloittaa PhysioPilates harjoittelun?

   

  Seuraava PhysioPilates peruskurssi (yht. 4h) alkaa Keskiviikkona 26.8. klo 18.30-20.30 ja torstaina 27.8 klo 18-20. Kurssin hinta 70€.

   

  Kurssilla käydään läpi pilateksen pääperiaatteet ja perusharjoitteita teoriassa ja käytännössä. Kurssin jälkeen voit osallistua DBC klinikka Kaivopihan pilatesryhmiin. PhysioPilatesryhmämme ovat pieniä, max 8 hlöä.

  Ryhmiä on aamulla, päivällä ja illalla.

   

  Ilmoittautuminen ja lisätiedot

  katja.arkela-lindstrom(at)dbcklinikka.fi tai 050 5143215

   


  Lue kaikki >>
 • PhysioPilates Villilä - 30.07.15

  PhysioPilates TARJOUS!

  Fysio Koskiklinikka Villilän palvelutarjontaan kuuluu monipuolisten ja kattavien fysioterapia- ja kuntoutuspalveluiden lisäksi myös PhysioPilates terveysliikunta. Villilän toimipiste sijaitsee lääkärikeskus Koskiklinikan kanssa samoissa tiloissa Villilän liikekeskuksessa osoitteessa Ratakistonkatu 7.

  Syksyn kampanjana tarjoamme 17.8 - 30.10.2015 Villilän klinikalla yksilöllistä PhysioPilates ohjausta seuraavin hinnoin.

  PhysioPilates, alkeiskurssi -50%  1krt                     39€ (norm.78€)

  PhysioPilates, yksilöohjaus          5krt                     49€/ 1h (norm.69€/1h)

  PhysioPilates, ryhmä                   10krt                   119€ (norm.149€)

   

  PhysioPilates ryhmätunnit (vaatii alkeiskurssin) 1.9.2015 alkaen tiistaisin klo 17. Tervetuloa!

   

  Hyödynnä tarjouksemme ja varaa heti aikasi numerosta 029 123 7000

   

  Lisätietoja; p. 029 123 7406 tai

  sähköpostilla; satu.raatala@dbcklinikka.fi


  Lue kaikki >>
 • Terveystalo ja DBC Klinikka Jyväskylä - 16.06.15

  Terveystalo keskittää ja laajentaa palveluita Jyväskylässä
  - muutoksen myötä fysioterapia-palvelut DBC:lle

   

  Terveystalo keskittää syksyllä kaikki lääkärikeskus-sairaalan palvelut Jyväskylässä Väinönkatu 9:ään. Remontin jälkeen lääkärikeskus-sairaala palvelee asiakkaita niin sairaala-, vastaanotto-, kuvantamis- ja laboratoriopalveluissa. Terveystalon fysioterapia-palvelut siirtyvät DBC Klinikan tuotettaviksi Väinönkatu 30:een remontoitaviin tiloihin. Fertinovan hedelmällisyyshoidot siirtyvät myös Väinönkatu 30 -kiinteistöön.

   

  Muutoksen myötä Terveystalon viisi työsuh­teista fysioterapeuttia siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä liikkeenluovutuksella DBC:lle. Asiakkaiden kannalta muutoksella ei ole vaikutusta työfysioterapiaan tai leikkaustoimintaan liittyvään fysioterapiaan, jotka jatkossakin tuotetaan Terveystalon omissa tiloissa Terveystalon prosessien mukaisesti.

   

  Liikkeenluovutus on tarkoitus saattaa päätökseen 1.10.2015 mennessä, jonka jälkeen Terveystalo voi aloittaa remonttityöt Väinönkatu 9:ssä. Uusitun lääkärikeskus-sairaalan on tarkoitus olla valmis syksyllä 2015.

   

  • Terveystalo tarvitsee yhtenäisen tilan Jyväskylässä rakentaakseen paremmin asiakkaita palvelevan lääkärikeskus-sairaalan. Uudet yhtenäiset tilat mahdollistavat asiakkaille paitsi laajemmat palvelut myös yhtenäisen hoitopolun ja saumattoman asiakaspalvelun. Muutos tukee kehittämis- ja kasvumahdollisuuksiamme Jyväskylässä sekä tavoitteitamme laajentua mm. hammaslääketieteen puolelle. Fysioterapiapalveluiden siirtyminen uusiin remontoitaviin tiloihin Väinönkatu 30:ssa takaa fysioterapialle paremmat kasvumahdollisuudet, perustelee muutosta Keski- ja Itä-Suomen alueen liiketoimintajohtaja Pekka Manninen.

  • DBC on meille luotettava kumppani, jonka kanssa olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Keski- ja Itä-Suomen alueella. Fysioterapia pysyy jatkossakin kiinteänä osana hoitoketjua, jatkaa Manninen.

    

  • Terveystalo on meille tuttu kumppani ja teemme mielellämme alueella laajempaa yhteistyötä Terveystalon kanssa. Uskomme, että meillä on laajaa fysioterapia-osaamista ja näkemystä sen kehittämisestä sekä hyvä valtakunnallinen verkosto meille siirtyvien fysioterapeuttien tueksi, kommentoi toimitusjohtaja Vesa Puustinen DBC Klinikasta.

   

  Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityis­henkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2014 oli yhteensä 72,8 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 15 miljoonaa euroa. Terveystalo on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. www.terveystalo.com

   

  Suomessa vuonna 1997 perustettu DBC on maailman ensimmäinen fysioterapian ja kuntoutuksen aidosti kansainvälinen palveluketju. Ketjuun kuuluu klinikoita 22 eri maassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Afrikassa. Konsernin emoyhtiö on suomalainen DBC International Oy. DBC Klinikka tarjoaa fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja Suomessa 31 toimipaikassa 23 paikkakunnalla. www.dbcklinikka.fi

   

  Lisätietoja:
  Terveystalo, Pekka Manninen, liiketoimintajohtaja Itä- ja Keski-Suomi, gsm. 045 106 5651

  Terveystalo, Jyrki Saarivaara, yksikönjohtaja Terveystalo Jyväskylä, gsm. 050 533 0456
  DBC, toimitusjohtaja Vesa Puustinen, gsm. 040 5009239
  DBC, palvelujohtaja Jori Korhonen, gsm 0400 678494

   


  Lue kaikki >>
 • Hyvä asento lähtee kyhmyistä! - 30.04.15

  Hyvä asento lähtee kyhmyistä – katso videolta, miten istut oikein älylaitetta näprätessäsi

  Tabletti tai kännykkä kädessä sohvalla puoli-istuvassa asennossa röhnöttäen? Pää kumartuneena eteenpäin ajantajun menettäneenä? Ei, sanoo fysioterapeutti ja kehottaa etsimään takapuolessa olevat istuinkyhmyt.

  DBC Klinikka Kokkolan fysioterapeutti Rasmus Broberg ja Yle radio Keski-Pohjanmaa vierailivat Ylä-ja alakouluilla antamassa vinkkejä hyvään ergonomiaan.


  Lue kaikki >>
 • Äitienpäivä 10.5.2015 - 04.05.15

  Tarjoa äidille vain parasta. DBC Klinikalla puhutaan äidinkin kehon kieltä.

  Äidille lahjaksi hyvää oloa DBC Klinikan Fysiopaketilla. Tarjolla kolme vaihtoehtoa:

  Fysio 5

  Fysio 10

  Fysio 15

  Nouda lahjakortti lähimmältä klinikaltasi. Lisätietoja suoraan klinikoilta tai asiakaspalvelusta p. 029 123 7000.

  ps. Kysy myös klinikoilta paikalliset äitienpäivä tarjoukset!

  Aurinkoista Äitienpäivää toivottaa DBC klinikat - puhumme kehosi kieltä. 


  Lue kaikki >>
 • DBC hoitotulosten seuranta 1-3/2015 - 13.04.15

  Teemme tiiviisti työtä hyvien hoitotulosten varmistamiseksi. 

  Hoitotulosten seurantaraporttimme tammi-maaliskuulta 2015 osoittaa OLKAPÄÄVAIVOJEN osalta:

  * Koettu kipu lievittyi 94%:lla asiakkaista hoitojakson aikana
  * Kivun intensiteetti lievittyi noin 59 % alkutilanteesta
  * Koettu haitta väheni 91%:lla asiakkaista hoitojakson aikana
  * Haitan aste väheni noin 61 % alkutilanteesta

   

  DBC hoitotulosten seurantaa tammi-maaliskuulta 2015 ALASELÄN hoitojaksojen osalta:

  * Koettu kipu on lievittynyt 96%:lla selkäasiakkaista hoitojakson aikana,

  * kivun intensiteetti lievittyi noin 70% alkutilanteesta

  * Koettu haitta on vähentynyt 89%:lla selkäasiakkaista hoitojakson aikana,

  * Haitan aste väheni noin 72% alkutilanteesta


  POLVIVAIVOJEN osalta:
  * Koettu kipu lievittyi 86%:lla asiakkaista hoitojakson aikana
  * Kivun intensiteetti lievittyi noin 73 % alkutilanteesta
  * Koettu haitta väheni 86%:lla asiakkaista hoitojakson aikana
  * Haitan aste väheni noin 77 % alkutilanteesta
  DBC Polvikonseptin avulla kuntoutetaan mm. polven nivelrikkoa, eturistisiteen korjausleikkauksen jälkitilaa, nivelkierukkavamman jälkitilaa, hyppääjän polvea, polvilumpiojänteen kiputiloja, juoksijan polvea.

  (Lähteet: DBC Suomi Oy QA-raportti, olkapää, selkä, polvi 1-3/2015)

  Lue lisää DBC Klinikan Facebook sivulta: https://www.facebook.com/dbcklinikka.fi 


  Lue kaikki >>
 • Sattuuko selkään? - 01.04.15

  Fysio Koskiklinikka DBC Villilä

  Ma 13.4.2015 klo 17.30-18.30.

  Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan tuki- ja liikuntaelinongelmista, sekä niiden hoidosta Fysio Koskiklinikan Villilän toimipisteeseen. Paikalla asiantuntijoina ovat DBC klinikan fysioterapeutit sekä Fysiatrian erikoislääkäri Timo Lääperi.

  Fysio Koskiklinikka DBC Villilä

  Ratakistonkatu 7

  33300 Tampere


  Lue kaikki >>
 • Ystävänpäivä 2015 - 29.01.15

  Fysiopaketit ystävälliseen hintaan.
  DBC Klinikka tarjoaa nyt fysiopaketit todella ystävälliseen hintaan. Tarjous on voimassa 28.2.2015 mennessä lunastetuissa fysiopaketeissa. Lisätietoja
  fysiopaketeistamme löydät kotisivultamme, 

  http://www.dbcklinikka.fi/palvelut/fysiopaketit

   tai

  www.facebook.com/dbcklinikka.fi

   

   

  Iloisia ystävänpäivä yllätyksiä luvassa kaikille DBC Klinikka Facebook sivusta tykänneille.....Hymiö smile. Liity mukaan DBC Klinikka sivusta tykkäävien joukkoon. 


  Lue kaikki >>
 • DBC Klinikka Juankoski ja Kaavi - 09.01.15

  DBC Klinikka Juankoski ja Kaavi saivat palvelukseensa vuodenvaihteessa 2015 uuden fysioterapeutin. Fysioterapeutti Lassi Romo tuo kaivatun lisäresussin ko. klinikoille. Molemmista klinikoista löytyy nyt Lassin myötä hyvin vapaita aikoja, joten tervetuloa jonottamatta fysioterpiaan DBC Klinikalle.

  Juankoskella ja Kaavilla teitä palvelevat fysioterapian ammattilaisemme.

  Timo Alava - työfysioterapeutti, urheilufysioterapeutti ja

  Lassi Romo - fysioterapeutti

   

  Varaa aikasi jo tänään

  p. 029 123 7000


  Lue kaikki >>
 • Normet Oy ja DBC Avokuntoutus - 12.01.15

  NORMET OY ja DBC Klinikka yhteistyössä.

  Metalliliittolaisten lehti Ahjo kirjoittaa 8.1.2015 ilmestyneessä numerossa Normet Oy:n erinomaisista tuloksista hankkeissaan tuki-ja liikuntaelin ongelmien hoitamisessa. DBC Klinikka Iisalmi on tuottanut Normet Oy:lle lähikuntoutuksena DBC Avokuntoutuspalvelua erinomaisin tuloksin vuodesta 2011 lähtien. Lue lisää Ahjo lehdestä. Lehteen pääset oheisesta linkistä.

  Valitse sinäkin kumppaniksesi DBC Klinikka. Yhdessä saavutamme tuloksia.

  http://www.lehtiluukku.fi/lehti/ahjo/_read/1-2015/66005.html


  Lue kaikki >>
 • Facebook.com/dbcklinikka.fi - 27.11.14

  Seuraa DBC klinikan ajankohtaisia asioita myös facebook:ssa!

  Kaikkien DBC Klinikan facebook sivustosta tykänneiden kesken arvomme joululahjaksi DBC Klinikan hoito-/tutkimus lahjakortin (arvo 82€). Arvonta suoritetaan pe 19.12.2014 klo 14.00 mennessä sivustosta tykänneiden kesken.

  Elämässä kipu on väistämätöntä, mutta kärsimys vapaaehtoista. DBC Klinikat - Puhumme kehosi kieltä.


  www.facebook.com/dbcklinikka.fi


  Lue kaikki >>
 • Vaikeavammaisten avoterapia - 17.11.14

  Kelan kustantamien vaikeavammaisten avoterapioiden uusi sopimuskausi alkaa 1.1.2015. DBC klinikat tuottavat KELA vaikeavammaisten avoterapioita myös uudella sopimuskaudella.

  Sopimusten piiriin klinikoista kuuluvat pääkaupunkiseudulla DBC Klinikat Kaivopiha, Kannelmäki, Kerava ja Reimarla (Pitäjänmäki), Turusta Fysiopulssi DBC ja Fysiopulssi DBC Epitihia. Itä-Suomesta DBC Klinikat Juankoski, Kaavi ja Lapinlahti. Jyväskylästä Jyväskylän Fysioterapia DBC. 

  Palveluista voi tiedustella lisää Palvelupäällikkö Kari Suomalaiselta, p. 040 589 4971 tai s-posti kari.suomalainen(at)dbcklinikka.fi.


  Lue kaikki >>
 • ILVES-HOCKEY - 05.10.14

  Ilves ja DBC klinikat yhteistyöhön.

   

  Ilves-Hockey ja DBC klinikat ovat aloittaneet yhteistyön 15.8.2014 alkaen Ilveksen liigakiekkoilijoiden fysioterapia palveluista. Ilveksen liiga-joukkueen fysioterapia ja kuntoutuspalveluiden vastuu fysioterapeuttina toimii 8 kautta itsekin Ilveksen liigajoukkueessa pelannut Juha Lampinen Fysio Koskiklinikalta.

   

  Enemmän terveitä ja menestyksellisiä peli- ja harjoituspäiviä. Se on meidän yhteinen tavoite.

   

  "Me luotamme DBC klinikan urheiluklinikka palveluihin. Suosittelemme teidänkin kumppaniksi DBC Klinikkaa", sanoo Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

   

  Ilveksen seuraavat kotiottelut, http://ilves.com/ 


  Lue kaikki >>
 • Kylkivammasta kuntoutuminen - 24.09.14

  Fysi Lehti 2/2014

  Lue uudesta Fysi lehdestä artikkeli keihäänheittäjä Tero Pitkämäen kuntoutumisesta. Tässä linkki artikkeliin.

  http://epaper.edita.fi/fysi/02-2014/#10

  Terveitä harjoituspäiviä toivottaen, DBC Klinikat :)


  Lue kaikki >>
 • Aurinkoista syksyä - 11.09.14

   

  Elämässä kipu on väistämätöntä, mutta kärsimys vapaaehtoista.

  Anna DBC Klinikan asiantuntevien fysioterapeuttien auttaa. Tervetuloa DBC klinikoille myös ilman lääkärin lähetettä. Muista tiedustella edullisia fysiopakettejamme. Fysiopaketit ovat 5, 10 ja 15 fysioterapiakäynnin kokonaisuuksia. Lisätietoja kotisivultamme www.dbcklinikka.fi/palvelut/fysiopaketit tai kysymällä lisätietoja asiakaspalvelustamme tai suoraan klinikoilta.

  Varaa aikasi jo tänään. Ajanvaraus p. 029 123 7000.


  Lue kaikki >>
 • DBC-LiverpoolFC -sopimus - 12.04.13

  Englannin Valioliigassa pelaava Liverpool FC on käyttänyt DBC-laitteita selkä- ja takareisivammojen kuntoutukseen yli vuoden ajan. DBC Solutions solmi Official Supplier-sopimuksen Liverpool FC:n kanssa. Ylen Urheiluruutu uutisoi yhteistyöstä 31.3.2013. Katso Urheiluruudun juttu


  Lue kaikki >>
 • S-Bonusta pääkaupunki- seudun DBC Klinikoilta - 01.10.11

  Itsemaksavana yksityisasiakkaana voit kerryttää edelleen S-Bonusta myös fysioterapiapalveluista pääkaupunkiseudun DBC Klinikoilla.

  Lue lisää...


  Lue kaikki >>
spacer
Kampanja